Vacature POH-S i.v.m. zwangerschapswaarneming

Vacature POH-S i.v.m. zwangerschapswaarneming

Huisartspraktijk Neeteson – Werkendam
POH-S – 8 tot 16 uur per week

Gezocht
In verband met zwangerschapsverlof van onze vaste praktijkondersteuner somatiek zijn wij op zoek naar een tijdelijke vervanging. Het betreft een aanstelling voor 8 tot 16 uur per week in de periode 10-10-2022 t/m 10-02-2023.

Werkzaamheden
Op dit moment verricht de huidige POH-S werkzaamheden op het gebied van diabetes mellitus (inclusief insulinetherapie), astma/ copd, cvrm en ouderenzorg. Inzet op al deze deelgebieden is gewenst, maar de zorg voor patiënten met diabetes mellitus heeft voorrang. Dus als een aanstelling voor 16 uur niet haalbaar is, dan zijn minder uren ook bespreekbaar, waarbij met name de zorg voor deze groep doorgang moet kunnen vinden.In de praktijk wordt gewerkt met Promedico-ASP en VIP-live. Kennis van deze systemen strekt tot aanbeveling, maar is niet noodzakelijk aangezien de software tamelijk intuïtief is en derhalve snel te leren.

Werkdagen/ -tijden
De huidige POH-S verricht haar werkzaamheden op dinsdagen en donderdagen, variabel tussen 08.00 en 17.00 uur. Gezien de bezetting van de spreekkamers (AIOS) hebben deze dagen de voorkeur. Maar indien gewenst zijn andere werkdagen en/ of tijden bespreekbaar.

Team
In onze solopraktijk zijn werkzaam: 1 fulltime huisarts, 2 parttime doktersassistentes, 1 parttime praktijkondersteuner somatiek en 1 parttime AIOS. We zijn dus gewend kleinschalig te werken en de overleglijnen zijn kort.

Salaris
Salariëring afhankelijk van opleiding en ervaring conform CAO huisartsenzorg.

Sollicitatie
Gaarne jouw sollicitatie, bij voorkeur per e-mail, sturen naar:
Huisartspraktijk Neeteson
T.a.v. M.A. Neeteson (Marco)
Vloedanker 12-A4251 DS Werkendam
Tel: 0183-501575
E-mail: praktijk@neeteson.nl


Comments are closed.